OVER ONS

Leer je klanten persoonlijk kennen

Onze marketing consultants, solution architects, technical- en data architects, technical producers, projectmanagers en content managers staan klaar om je datagedreven digitale marketing optimaal te bedenken, in te richten, te automatiseren, beheren en optimaliseren.

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend  ecosysteem nodig voor je dialoogmarketing. Met onze unieke aanpak creëren wij langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

Het ecosysteem bestaat uit vier elementen: data, technologie, content en organisatie. Deze elementen vormen de basis voor je succes. Met goed ingerichte campagnes begeleid je prospects en klanten naar conversie, klanttevredenheid en loyaliteit.

over ons about us

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken waaronder KLM, Heineken, Peaks, Naturalis, Keesing, citizenM, Rituals, Sonova, Blokker, Luminus en Renewi. Met onze partners VANEIGENS en Yourzine zijn we in staat om ingewikkelde cross-cloud projecten uit te voeren.

CloseContact is Salesforce partner sinds 2015. Wij zijn Level II Salesforce Specialist Navigator op het gebied van de Marketing Cloud met vier Marketing Cloud Specializations en Level I Industry Specialist in Retail. Wij zijn één van de toonaangevende Salesforce Marketing Cloud Consulting Partners. Nieuws over nieuwe releases en de meer technische aspecten van de Marketing Cloud publiceren we op ons blog Marketing Cloud Today.

CloseContact is strategisch partner van Thunderhead. Met ONE Engagement Hub (als Interaction Studio geïntegreerd in de Salesforce Marketing Cloud) leer je je klanten beter begrijpen, zodat je ze optimaal van dienst kan zijn gedurende de hele Customer Journey. Onze gecertificeerde ONE Engagement en Interaction Studio consultants helpen je daar graag bij.